AKTUELNO

Saobraćaj je jutros slabijeg intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije i upozorio da će, prema najavama metereologa, kiša i mokar kolovoz vozače pratiti tokom dana.

Veći broj vozila očekuje se tokom dana, zbog završetka produženog prazničnog vikenda, kada su mogući zastoji i nešto usporenija vožnja na svim frekventnijim pravcima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama.

U planinskim predelima najavljen je sneg, pa se zbog zimskih uslova vožnje u višim predelima savetuje obavezna upotreba zimske opreme, navodi se u saopštenju.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća P "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još: DNEVNI HOROSKOP: Evo kome se danas sprea avantura koja će doneti uzbuđenje, kreativnost i energiju!

#Putevi Srbije

#Stanje na putevima

'