AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Veroljub Arsić razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na opštini Zvezdara i tom prilikom istakao da Srpska napredna stranka brine o najstarijim sugrađanima pođednako, bez obzira da li oni žive u centru grada ili u prigradskim naseljima.

- Srpska napredna stranka vodi odgovornu socijalnu politiku, kako na republičkom nivou, tako i na gradskom i lokalnom. Briga o najstarijim sugrađanima nam je prioritet, što smo i pokazali povećanjem penzija, otvaranjem Klubova za penzionere širom Beograda, u kojima mogu kvalitetnije i sadržajnije da provode vreme, kao i projektom "senior kartica", kojim više od 40.000 penzionera ostvaruje razne popuste - rekao je Arsić.

On je ukazao i na to da predsednik Aleksandar Vučić ima najveću podršku upravo od najstarijih Beograđana, koji veruju u njegovu energiju i politiku koju sprovodi, jer se bori za stabilnost i budućnost Srbije.

Foto: Tanjug

- Tim Srpske napredne stranke je u poslednje četiri godine napravio velike rezultate. Zato je 4. mart važan dan za Beograd i za sve njegove građana i zato pozivam sve da glasaju za listu „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd“, jer tako daju glas timu koji voli ovaj grad i glasaju za sigurnu za budućnost Beograda - zaključio je Arsić.

Pročitajte još: Nedimović: SNS garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

#Budućnost

#SNS

#Veroljub Arsić

#Zvezdara

'