AKTUELNO

Vlasnici senior kartice od će moći da kupuju sa popustima u oko 150 prodajnih objekata marketa "Aman", saopšteno je iz gradske uprave Beograda.

Na taj način ova firma pridružila se brojnim kompanijama koje su deo senior kluba gde penzioneri mogu da ostvare određene popuste na kupovinu, usluge, i posete kulturnim ustanovama.

- Spisak kompanija nije konačan i svakog dana se javljaju nove kako bi postale deo senior kluba. Na taj način penzionerima se olakšava finsnsijska sistuacija, a istovremeno im se Grad odužuje za sve što su uradili, kao i za podnošenje velikog tereta ekonomskih reformi - izjavila je e gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Prema njenim rečima, u Amanu deset odsto popusta od iznosa računa vlasnici mogu ostvariti svakog utorka u toku meseca, takođe deset odsto u danima isplate penzija, a svim ostalim danima mogu da ostvare popust od pet odsto.

Stanisavljević je istakla da Grad nastavlja da pregovara sa društveno odgovornim kompanijama o novim popustima i podsetila da je za dve sedmice podeljeno gotovo devedeset hiljada senior kartica za koje vlada veliko interesovanje.

#Penzioner

#Popust

#prodavnica

'