AKTUELNO

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 121 intervenciju od kojih 26 na javnom mestu.

Protekla noć u Beogradu bila je teška, sa pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno 10 osoba, dok je 30-godišnji muškarac s teškim traumama zatečen na putu od Batajnice ka Novim Banovcima, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, tog muškarca je ekipa Hitne pomoći zatekla, po pozivu u 04:32 sati, kako leži na putu s teškim telesnim povredama, pri čemu je način njegovog povređivanja nepoznat, nakon čega je prevezen u KBC Zemun.

U 02:08 sati u Ustaničkoj ulici kod broja 80 automobil je udario u drugi automobil marke BMW, odbio se o njega i prošao kroz ogradu pored porodične kuće, a u toj nezgodi su dve osobe lakše povređene i prevezene u Urgentni centar.

Dve lekarske ekipe su intervenisale po pozivu u 01:09 sati u Ulici Milošev kladenac, 50 metara od "Laste", i četiri lakše povređene osobe prevezle u Urgentni centar.

Na Slanačkom putu kod broja 47, u 20:01 sati, automobil je sleteo u njivu, a tom prilikom je povređen muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio prevoz u bolnicu.

U 21:09 sati na uglu Kirovljeve i Radničke ulice povređena je 31-godišnja ženska osoba, koja je potom prevezena u Urgentni centar i predata ortopedu i hirurgu.

Jutros oko 07:00 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u Ulici Nikole Grulovića kod broja 78, pri čemu su prijavljene dve povređene osobe, ali ekipa Hitne pomoći nikoga nije pronašla na licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 121 intervenciju od kojih 26 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani s bolom u grudima, navela je Macura.

Kako je dodala, juče su zabeležene 163 intervencije Hitne pomoći od kojih 60 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

#Hitna pomoć

#Nada Macura

'