AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 25. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

Vreme u Srbiji će biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i redjom pojavom pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. I u Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabom kratkotrajnom kišom. Jutarnja temperatura će biti oko 12 a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Foto: Beta

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će danas biti slabiji prema evru za 0,1 odsto nego danas, i zvanični srednji kurs će iznositi 119,2091 dinar za evro, objavila je Narodna banka Srbije.  Dinar će biti jači prema evru za 0,1 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti jači za 3,4 procenata. Od početka godine, dinar je prema evru ojačao za 3,6 posto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je danas mirovao na 99,5982 dinara za jedan dolar.

Foto: Pixabay.com

STANJE NA PUTEVIMA

U većem delu Srbije saobraćaj je umeren i kolovozi su mokri, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS je apelovao na vozače da budu dodatno oprezni, posebno na područjima sa pljuskovima. Saobraćaj je na frekventnim putevima I i II reda umeren i odvija se bez zastoja. Ograničenja ima jedino na deonicama sa radovima.

Foto: Tanjug

#AMSS

#Kurs

#Vreme

'