AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 24. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina, posle podne na zapadu i jugozapadu, uveče i u centralnim i južnim krajevima ponegde s kišom, a mogući su i lokalni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će biti pretežno oblačno, uz slab vetar i temperaturu u granicama proseka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura biće oko 12, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Foto: Pixabay.com

Dinar će u ponedelajk, 25. septembra, biti slabiji prema evru za 0,1 odsto nego danas, i zvanični srednji kurs će iznositi 119,2091 dinar za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema američkoj valuti jači za 1,5 odsto nego pre mesec dana, dok je na godišnjem nivou jači za 10,5 procenata.

STANJE NA PUTEVIMA

Foto: Tanjug

Saobraćaj u Srbiji je jutros umerenog intenziteta, a veći broj vozila, jer se završava vikend, očekuje se u popodnevnim i večernjim satima, najviše na prilazima većim gradovima, posebno Beogradu, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema najnovijim informacijama JP "Putevi Srbije", nema dužih zadržavanja na naplatnim stanicama.

#AMSS

#Informacije

#Kurs

#Vreme

'