AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 22. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično kiša, a u planinskim predelima iznad 1.700 metara sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne se očekuje slabljenje i u većini mesta prestanak kiše, a u toku noći delimično razvedravanje. Duvaće slab do umeren vetar, a u Timočkoj Krajini povremeno jak.

Foto: Pixabay.com

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će danas oslabiti za 0,1 odsto prema evru u odnosu na danas, i zvanični srednji kurs će iznositi 119,1355 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Pixabay.com

STANJE NA PUTEVIMA

Kiša koja trenutno pada, a koju meterolozi najavljuju i tokom dana, pored mokrih kolovoza donosi smanjenu vidljivost, ali i odrone zemlje i kamena na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, saopštio je jutros Auto-moton savez Srbije. Podseća se da mokar kolovoz u velikoj meri produžava zaustavni put vozila i zato smanjite brzinu, a povećajte odstojanje između vozila.

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

U tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe. Hitna pomoć je tokom noći obavila 91 intervenciju, pomoć su najviše tražili hronični pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom i astmatičari, ali i srčani bolesnici.

Foto: Tanjug

#Servisni podaci

'