AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 21. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom. Duvaće slab i umeren, u Vojvodini, Timočkoj Krajini i na planinama povremeno jak severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od osam do 13, najviša dnevna od 14 do 19 stepeni.

Foto: Pixabay.com

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će danas zadržati približno istu vrednost prema evru kaop danas, i zvanični srednji kurs će iznositi 118,9569 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Pixabay.com

STANJE NA PUTEVIMA

Niska oblačnost ili magla smanjuju vidljivost i otežavaju saobraćaj na putevima koji vode u više planinske predele po kotlinama i duž rečnih tokova, a i mokri kolovozi zbog povremene kiše otežavati vožnju, saopštio je AMS S.Kiša pored mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti donosi i česte odrone zemlje i kamena, što predstavlja još jednu opasnost u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

SAVET LEKARA

Noć u Beogradu protekla je bez saobraćajnih nezgoda zbog kojih bi bila neophodna intervencija Hitne pomoći, rečeno je jutros u toj beogradskoj službi. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su tokom noći pomoć lekara najviše tražili astmatičari i hipertoničari.

Foto: Pink.rs

#Informacije

#Servisni podaci

'