AKTUELNO

Plate će od juna svim zaposlenima, kojih ima više od 1.000, biti povećane u iznosu od 5.000 dinara i ovo predstavlja trajno povećanje, drugo ove godine.

Zbog fantastičnih rezultata koje TV Pink beleži u proteklom periodu, a posebno zbog neverovatnih jučerašnjih rezultata, nezabeleženih od početka emitovanja programa ružičaste televizije, Željko Mitrović odlučio je da obraduje svoje zaposlene.

Nakon što je pred kraj godine na upravnom odboru doneta odluka da svi zaposleni, koji imaju više od dvoje dece dobiju mesečnu nadoknadu, kao i pomoć onima koji su prezaduženi u bankama, Željko je odlučio da za vredan rad koji je doprineo sjajnim rezultatima, nagradi zaposlene.

Naime, plate će od juna svim zaposlenima, kojih ima više od 1.000, biti povećane u iznosu od 5.000 dinara i ovo predstavlja trajno povećanje, drugo ove godine.

Foto: Pink.rs

Željko, kao vlasnik televizije koja je već 25 godine lider u regionu po svim aspektima, ume da prepozna trud i rad koji njegovi zaposleni ulažu, zbog čega neretko zna da ih nagradi, ali i podstakne da u narednom periodu budu još bolji i produktivniji.

Koliko ima velika očekivanja od svih koji rade na TV Pink, Željko isto toliko ume da nagradi kada ta očekivanja budu ispunjena, a ovo je samo jedan od dokaza za to.

Zaposleni su povećanje plate dočekali sa oduševljenjem, te nema sumnje da će doprineti tome da TV Pink ostane lider u regionu.

Foto: RTV Pink

Autor: M. Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'