AKTUELNO

U okviru tradicionalne akcije "Moj izbor’" brend Plazma je, od strane potrošača Srbije, dobila Zlatnu plaketu za najomiljeniji domaći proizvod.

Plazma je i ove godine izabrana za najomiljeniji domaći proizvod i brend kome potrošači u Srbiji najviše veruju. Na tradicionalno održanoj svečanosti "Moj izbor" u Skupštini grada Beograda, koju organizuje Udruženje potrošača "Moja Srbija" Plazma je od strane potrošača izglasana za Najomiljeniji domaći proizvod u 2019, a pripala joj je i nagrada Moj izbor u kategoriji "Slatkiši".

Foto: Promo/Plazma

- Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije i već više od pet decenija deo je svake porodice i to isključivo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu, mirisu i prepoznatljivom obliku. Nagrada koju su nam dodelili potrošači Srbije predstavlja dokaz poverenja koje nam je ukazano i svima nama u Bambiju pruža veliki motiv da nastavimo da se trudimo i da uvek nastojimo da ponudimo nešto novo i interesantno - istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Foto: Promo/Plazma

Ovo je deveta godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje generacijama unazad.

#Plazma

'