AKTUELNO

Zbog najavljenog velikog broja učesnika skupa u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se očekuju iz svih delova Srbije, saobraćaj će privremeno biti obustavljen u više ulica, saopšteno je iz Policijske uprave Beograda.

Od 13 sati i 30 minuta biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle na delu od Karađorđevog trga do Ulice Ušće, u oba smera, dok će Ulica Ušće na delu od Bulevara Nikole Tesle do Brankovog mosta biti zatvorena od 14 časova.

Od 13 sati i 45 minuta Ulica Vladimira Popovića na delu od Ulice Jurija Gagarina do Starog sajmišta biće zatvorena u oba smera, a od 14 časova biće obustavljen saobraćaj u Bulevaru Milutina Milankovića od Ulice Milentija Popovića do Tošinog bunara u oba smera.

Od 13 sati i 45 minuta, saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru umetnosti od Bulevara dr Zorana Đinđića do Bulevara Milutina Milankovića. U popodnevnim satima, od 16.30 sati, tokom kretanja učesnika skupa, doći će do privremene obustave saobraćaja u Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, Ulici Brankovoj i na Zelenom vencu.

Foto: Tanjug

Od 14 sati i 30 minuta za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša i deo Takovske ulice do Ulice 27. marta u oba smera, a Savska i Sarajevska ulica od Drinske do Nemanjine biće zatvorena od 14 sati i 45 minuta.

Nemanjina ulica od Savskog trga do Slavije biće zatvorena za saobraćaj od 14 sati i 45 minuta, dok će od 14 časova saobraćaj povremeno biti obustavljen u Bulevaru kralja Aleksandra, od Trga Nikole Pašića u pravcu Batutove ulice.

Trg Nikole Pašića zatvoren je za saobraćaj do ponoći. Iz PU apeluju na građane za razumevanje i strpljenje i mole ih da se uzdrže od korišćenja privatnih vozila i da se pridržavaju uputstava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji će biti angažovani na poslovima regulisanja saobraćaja.

Pročitajte još: UŽIVAJTE U LEPOM VREMENU, uskoro preokret - Danas sunčano i toplije!

#Beograd

#Saobraćaj

'