AKTUELNO

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, za portal Pink.rs potvrdila je da završava knjigu koju piše već neko vreme i koja nosi naziv „Naše godine“.

Milena kaže da je želela da javnost na drugačiji način bude upoznata kroz kakve borbe je prolazila, ali i sada prolazi porodica Ivanović.

- Imala sam jaku potrebu da ispričam našu priču. Posle svega što se izdešavalo, posle raznih spekulacija odlučila sam da kroz knjigu opišem naših 12 godina zajedničkog života. Ovo je priča o našoj ljubavi, porodici i borbi – rekla je Milena za naš portal.

Kako je objasnila, jako dugo prolazi kroz težak period, jer pored smrti svog supruga, Milena mora da se suoči i sa osudom dela javnosti koja već izvesno vreme pokušava da je uvuče u razne medijske i političke kampanje.

- Veliki deo javnosti i medija me podržava u svojoj borbi da nastavim da živim i da našeg sina, Bogdana, izvedem na pravi put. Međutim, ima i onih koji protiv moje volje zloupotrebljavaju sećanje na Olivera, i mene ne podržavaju. Nadam se da će moja knjiga bar delu te javnost da pošalje poruku o našoj istini, jer to je jedna stvar za koju se ja borim – objašnjava Milena jednu od svojih namera zbog kojih je odlučla da svoju priču podeli sa svetom.

Foto: Printscreen Instagram

- Ovo je priča o ljubavi, bobri, želji za životom. Svaki normalan čovek u mojoj priči može da prepozna iskrenu, emotivnu priču. Sigurna sam da ću i posle svega imati napade, ali Oliver i ja zaslužujemo da se naša priča čuje – kaže Milena, koja dodaje da se nada da će knjiga „Naše godine“ ugledati „svetlost dana“ na nje rođendan – 27. maja.

- Ja ću nastaviti da se borim za istinu. Knjiga je moj način borbe. Oliver i ja smo imali divne i hrabre godine, on nije među nama, ali nastavlja da živi kroz ovu knjigu. Toliko mu dugujem – poručila je Milena.

#Oliver Ivanović

'