AKTUELNO

Radnici JKP "Parking servis" vratili su table kojima je obeležena zona za parkiranje koje je uklonio predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, objavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsubuk profilu i dodao da su protiv Bastaća podnete dve krivične prijave.

Foto: Promo

- Radnici ''Parking servisa'' vratili su table kojima je obeležena zona za parkiranje koje je huligan Marko Bastać, koji je nažalost predsednik gradske opštine Stari Grad, uništio. Zbog uništavanja imovine grada protiv Bastaća su podnete dve krivične prijave pa se nadam da će da odgovara po zakonu - napisao je Vesić.

Foto: Promo

- Ovo ponašanje Bastaća nije slučajno jer želi da sakrije malverzacije koje su počinjene u Sportskom centru Milan Gale Muškatirović u kome su dugovanja za struju, vodu i grejanje preko 90 miliona dinara - dodao je Vesić.

Foto: Pink.rs

U krivičnoj prijavi koja je podneta protiv NN lica navodi se da su ukradene 23 table obaveštenja o načinu pariranja.

Foto: Pink.rs

Bastać je sa svojim saradnicima tokom vikenda skinuo sve table koje označavaju nedavno uvedenu ljubičastu zonu parkiranja jer je to, kako su naveli u saopštenju, jedan u nizu "suludih" projekata sadašnje gradske vlasti koji direktno utiče na pad kvaliteta života na Starom gradu.

Ljubičasta parking zona uvedena je 18. februara, a podrazumeva parkiranje automobila na 30 minuta po ceni od 100 dinara.

#Goran Vesić

'