AKTUELNO

Lanac apoteka Zegin koji opslužuje tržišta u Makedoniji i Srbiji okitio se prestižnim priznanjem "Customer Friend - Superior Excellence" dodeljenim od strane Međunarodne asocijacije za certifikaciju, International Certification Association (ICERTIAS), sa sedištem u Cirihu.

Zegin je nosilac međunarodne nagrade koja se dodeljuje isključivo kompanijama koje imaju vrhunski odnos sa svojim kupcima i klijentima. Farmaceuti u Zeginu nude vrhunsku uslugu i besprekornu grižu svojim kupcima. Poverenje koje smo stekli kod naših klijenata je steknuto zahvaljujući pouzdanosti, dostupnosti, iskustvu i stručnost farmaceuta koje klijenti najčešće doživljavaju kao svoje matične lekare.

Tri decenije Zegin kontinuirano ulaže i posvećuje se obrazovanju i razvoju svog osoblja. Zegin broji 1.200 zaposlenih, koji su obučeni i motivisani za postizanje dugoročnih ciljeva razvoja kompanije i stvaranje izvanrednog odnosa sa svojim klijentima. Srbija ima 100 apoteka, dok u Makedoniji rade 150 apoteka i 20 specijalizovanih radnja za organsku hranu.

„Usluga iznad svega“ je moto kojem teži naša kompanija u izgradnji poverenja sa našim klijentima.

Zegin je lider na tržištu sa kontinuiranim uvozom novih proizvoda i prepoznatljiv je po konkurentnim cenama. Takođe se izdvaja sa ortopedskim pomagalima prateći najnovije tehnologije i inovacije. Ponuda medicinskih pomagala obogaćena je proizvodima kojih do sada nije bilo na tržištu.

Da bi se osvojila ova nagrada kompanije moraju da obezbede svojim klijentima dokazano premijum iskustvo. Organizacije nominovane za Customer Friend medalju podležu strogoj selekciji koja uključuje niz složenih provera od strane ICERTIAS-a.

Foto: Promo

Da bi osvojio ovu superiornu nagradu, Zegin kao kompanija je prošla kroz detaljan proces istraživanja i verifikacije na osnovu četiri analitičkih stubova naslovljenih: Reputacija, Komunikacija i društvo, Korisničko iskustvo i Pouzdanost. Svaki od ovih stubova je podeljen na podkategorije koje se ocenjuju pojedinačno. Zahvaljujući visokim ocenama koje su osvojili, Zegin Farm legitimno je stekla pravo da nosi status „Customer Friend - Superior Excellence“.

Potpisivanjem službene Customers Friend deklaracije, koja obavezuje kompanije da održavaju vodeći model saradnje sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenima, Zegin kompanija je ispunila sve uslove kako bi postala nosilac prestižnog međunarodnog sertifikata i priznanja.

ICERTIAS je moderna, privatna, politički nezavisna, međunarodna organizacija za istraživanje i sertifikaciju koja otkriva, dodeljuje sertifikate i nagrađuje kompanije, proizvode i usluge, usmeravajući potrošače prema najboljim na tržištu.

#Makedonija

#Nagrada

#Srbija

#apoteka

'