AKTUELNO

Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković istakao je da su svi ulazi i izlazi na 26 parking objekata očišćeni i da se redovno održavaju prohodnima.

Ekipe "Parking servisa" su jutros, kao deo komunalnog sistema grada Beograda, nastavile da uklanjaju snežni pokrivač na prilazima garažama i parkiralištima, ali i sa javnih površina.

Na tim poslovima angažovano je oko 200 radnika zimske službe "Parking servisa", kao i četiri multikar vozila sa specijalnom opremom, saopštilo je to javno komunalno preduzeće.

Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković istakao je da su svi ulazi i izlazi na 26 parking objekata očišćeni i da se redovno održavaju prohodnima.

- U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Beograda i drugih komunalnih preduzeća, Parking servis je angažovao oko 200 radnika po smeni, koji su raspoređeni u nekoliko ekipa. Radnici našeg preduzeća, osim javnih garaža i parkirališta, čiste trotoare u Resavskoj, Pasterovoj, Tiršovoj, Svetozara Markovića, Njegoševoj, Molerovoj i Krunskoj ulici, a učestvuju i u uklanjanju snega na Trgu Nikole Pašića i Andrićevom vencu. Dve ekipe zadužene su za uklanjanje snega sa rezervisanih parking mesta. Kako bi se sprečilo stvaranje debljeg snežnog pokrivača i proklizavanje, na očišćena parking mesta i prilaze parking objektima posipa se so i do sada je potrošeno oko 10 tona - izjavio je Čupković.

Mehanizacija „Parking servisa" radi u tri smene, a u slučaju novih snežnih padavina određene su i dežurne ekipe za čišćenje snega sa parkirališta i javnih površina, dodaje se u saopštenju.

#Parking servis

#Čišćenje

'