AKTUELNO

Danas je u Beogradu otvorena prva poslovnica Globaltela.

Novi mobilni operater u Srbiji, kompanija Globaltel, nakon lansiranja svoje SIM kartice, otvorila je 16. septembra svoju prvu poslovnicu u Beogradu, u ulici Makenzijeva 24.

Foto: Promo

Foto: Promo

- Prvu poslovnicu u Beogradu otvaramo sa ciljem da našim korisnicima omogućimo da se bolje informišu i upoznaju sa svim prednostima koje GLOBALTEL čine jedinstvenim na tržištu mobilne telefonije. GLOBALTEL ima najpovoljniji prepaid internet u zemlji i inostranstvu, cene dolaznog saobraćaja u romingu već od 2,5 dinara po minuti, a cene poziva ka inostranim destinacijama su iste bilo da pozivate iz naše zemlje ili iz inostranstva. Osim toga možete imati više brojeva u jednom telefonu i pratiti televizijski program uvek i svuda. Cilj GLOBALTEL-a je da naši korisnici ne brinu da li su u romingu ili ne. Sve ovo je moguće zahvaljujući našoj Globaltel SIM kartici kao i Globaltel aplikaciji -izjavio je Goran Marković, tehnički direktor kompanije Globaltela.

Foto: Promo

Prvih 500 studenata, srednjoškolaca i osnovaca koji su u subotu posetili prvu GLOBALTEL poslovnicu dobili su na poklon GLOBALTEL SIM karticu sa 8GB interneta. Među brojnim gostima novootvorenu poslovnicu obišao je i glumac Luka Raco, kao i mladi učesnik Pinkovih zvezdica Igor Lazarević.

Foto: Promo

Foto: Promo

Cena GLOBALTEL sim kartice je 750,00 RSD i u nju je uključeno 8GB interneta i 50,00 RSD kredita. GLOBALTEL kartice možete dopuniti na bilo kom prodajnom mestu Moj Kiosk ili nekom od 10.000 bolje snabdevenih prodajnih mesta širom zemlje, kao i sa svog Apple Store ili Google Play naloga.

Foto: Promo

Pink.rs

#Globaltel

'