AKTUELNO

Nakon problema koji je se javio jutros, popularna društvena mreža sada sasvim normalno funkcioniše.

Problemi sa otvaranjem miliona Fejsbuk stranica zabeleženi su širom sveta. Korisnici na svojoj stanici nisu videli ništa - nisu se videli postovi iz prethodnih dana, ali i meseci.

Međutim, posle nekoliko sati sve se vratilo u normalu tako da je ova društvena mreža dostupna korisnicima i sve radi uobičajeno.

U svetu je jutros zavladala panika pogotovo posle navodnih objava na ovoj društvenoj mreži da će Fejsbuk pooštriti kriterijume oglašavanja i postovanja. Problem je posebno izražen na biznis stranicama.

Stranice su jutros pale u Italiji, Finskoj, Ukrajini, Rusiji, Grčkoj, Španiji, Južnoj Africi, barem tako tvrde korisnici iz tih zemalja koji napominju da FB vide na mobilnom, ali ne i na računaru.

Mnogi privatni korisnici uplašili su se posle prošlonedeljne objave da će Fejsbuk brisati fotografije i postove jer navodno više nema mesta na toj društvenoj mreži?!

Podsetimo, u svetu je jutros zavladala panika pogotovo posle navodnih objava na ovoj društvenoj mreži da će Fejsbuk pooštriti kriterijume oglašavanja i postovanja. Problem je posebno izražen na biznis stranicama.

Podsetimo, i na društvenoj mreži Instagram sinoć je bilo velikih problema širom sveta, kada se sumnjalo da je posredi novi globalni sajber-napad.

#Fejsbuk

#Korisnik

#Panika

'