separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Radojičić: Veliki značaj regionalne saradnje i razmene iskustava sa Ljubljanom


Kako je istakao gradonačelnik Beograda, poseta je odlična prilika da se nastavi regionalna saradnja i politika koju vodi predsednik - politika saradnje, kompromisa i dogovora.


Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je u Ljubljani da regionalna saradnja ima izuzetan značaj, navodeći da je to politika koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koju će on, kao gradonačelnik, slediti.

- Poseta Ljubljani odlična je prilika da podsetimo koliko nam je značajna regionalna saradnja. Beograd je grad otvorenog srca koji želi da sarađuje sa ostalim gradovima, tako da je ova poseta prilika da nastavimo regionalnu saradnju i politiku koju vodi naš predsednik Aleksandar Vučić – politiku saradnje, kompromisa i dogovora – rekao je Radojičić za Tanjug.

Autor: Beograd

Gradonačelnik je podsetio da je nedavno boravio i u Sarajevu, gde je učestvovao na trilateralnom sastanku s kolegama iz glavnih gradova Hrvatske i BiH, i istakao da su stabilnost i mir veoma značajni za sve u regionu.

- Kroz bolji ekonomski razvoj i regionalnu saradnju stvaramo mogućnosti da i sledeće generacije na ovim prostorima žive bolje i lepše – zaključio je Radojičić.

U dvodnevnoj poseti Ljubljani gradonačelnik boravi zajedno s glavnim urbanistom Beograda Milutinom Folićem.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti