AKTUELNO

Kako za Pink ističe Nikola Bodić, po završetku vojnog roka u daleku Kanadu odneće dobre utiske, a radne navike, osećaj za rad, red i disciplinu koje je stekao u vojsci, pomoći će mu da lakše savlada nove izazove u životu.

Ni okean, ni drugi kontitent nisu mogli da spreče 22-godišnjeg Nikolu Bodića iz Kanade da patriotizam i ljubav prema otadžbini iskaže dobrovoljnim služenjem vojske u Srbiji. Kako kaže, oduvek mu je bila želja da jedan deo života provede u vojsci, a nikada nije imao dilemu da će to biti Vojska Srbije.

Foto: Pink.rs

Bodić se na dužnost dobrovoljno javio pre šest meseci. Ističe da ga ništa nije sprečilo da obuče srpsku uniformu i da je ponosan što je deo srpske tradicije i istorije i kako kaže, ovo je za njega način da iskaže ljubav prema svojoj domovini.

U razgovoru sa našom koleginicom Gordanom Uzelac otkrio je kako je porodica reagovala na odluku da se vrati u Srbiju i zaduži uniformu, šta mu je bilo najteže, ali i šta mu je prilikom susreta na Andrićevom vencu poručio vrhovni komandant Vojske Srbije, predsednik Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U nastavku pogledajte razgovor sa Kanađaninom, pripadnikom Vojske Srbije:

Pročitajte još: Mladenović posetio Viteški turnir: Ovo je jedna od najlepših tradicija Beograda (FOTO)

#Gordana Goca Uzelac

#Kanada

#Televizija Pink

#Vojska

'