AKTUELNO

Tom prilikom gradonačelnik Goran Rakić čestitao je građanima Uskrs uz želju da im praznik podari snagu da "u ovim vremenima prepunim izazova istraju na Hristovom putu".

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica ove godine obezbedio je oko 10.000 jaja za Mitrovčane, a radnici opštine danas su kod spomenika caru Lazaru u centru grada građanima delili pakovanja od po 30 jaja.

- Ovim skromnim poklonom želeli smo da, u danima kada se oprašta i daruje, našim gradjanima makar malo pomognemo da lakše dočekaju ovaj praznik i zaborave na tešku svakodnevnicu - rekao je predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić čestitao je građanima Uskrs uz želju da im praznik podari snagu da "u ovim vremenima prepunim izazova istraju na Hristovom putu ljubavi, istine, pravde, iskrene vere i nade za lepšu budućnost".

- Svim vernicima pravoslavne veroispovesti, želimo dobro zdravlje, slogu i napredak u svakom domu - naveo je Rakić.

U Hramu Svetog Dimitrija u severnom delu grada od 14 časova služiće se Večernja liturgija s iznošenjem plaštanice, a čitanju večernje molitve prisustvovaće i episkop raško-prizreniski i kosovsko-metohijski vladika Teodosije.

#Goran Rakić

#Kosovska Mitrovica

'