AKTUELNO

Premijer je rekao da je počastvovan što ima mogućnost da sarađuje sa njom.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas nemačkoj kancelarki Angeli Merkel ponovni izbor za lidera Hrišćansko-demokratske unije, uz poruku da je zahvalan i počastvovan što, kao premijer naše zemlje, ima mogućnost da sarađuje sa njom.

-Ponovo se pokazalo da samo tako snažan lider sa čvrstom voljom da ne posustane u vremenima teškoća i turbulencija, može da izvede svoje birače i celo društvo na pravi put, put napretka i dobrih rezultata - navodi se u čestitki premijera.

Premijer Vučić konstatuje dalje da su modernim demokratskim društvima potrebni jasna vizija i mudre ideje onih koji se neće ustručavati da rade više i posvećenije, kako bi pronašli rešenja za brojne prepreke na putu osnovnih principa demokratije - principa koje usvajamo, a da nismo svesni izazova koji oni sobom nose.

-Želim na naglasim da sam veoma zahvalan i počastvovan što, kao predsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke, imam mogućnost da sarađujem sa Vama kao najznačajnijim evropskim liderom, i da primenim Vaše dragocene savete, koji su nam u mnogobrojnim prilikama bili od velike pomoći - dodaje se u čestitki premijera Vučića, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Č.N.

#Aleksandar Vučić

#Angela Merkel

#čestitka

'