AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ekskluzivno je najavio, gostujući u emisiji Žikina Šarenica na Televiziji Pink, otvaranje između tri i šest novih gradilišta u okviru projekata Beograd na vodi.

- Ove godine će biti otvoreno između tri i šest novih gradilišta u Beogradu na vodi. To je još tri do šest novih zgrada u najvećem gradilištu u Evorpi – rekao je Mali i dodao da će zgrade koje su izgrađene biti useljene do prvog juna.

- Dan nakon što smo prošli izbore, nastavili samo da radimo na obećanjima koja smo dali građanima Srbije. Poverenje koje su nam ukazali je velika odgovornost. Imao sam bezbroj sastanaka, radimo na tome da što pre krenemo da ispunimo obećanja - kanalizacija, vodovod, metro, parkovi, tuneli, vrtići... – istakao je gradonačelnik srpske prestonice.

Kako je napomenio, Beograd se promenio, ima nikada više ljudi i pokazao je da je evropska i svestska prestonica.

- Beograd je prošle nedelje otvorio dva hotela, 2014. gdoine imali smo 67 hotela, a danas ih ima 97 – ukazao je Mali i dodao da je glavnim grad Srbije posetio veliki broj turista.

Pohvalio se i rekordnim rezultatima Er Srbije u prošloj godini.

- To je potvrda koliko je isparavna bila odluka Aleksandra Vučića iz 2013. godine da se ide u zajedničko ulaganje sa Etihadom. To je bio pokretač naše privrede i svih reformi i sada se ponosimo našom aviokompanijom – naveo je gradnačelnik.

#Beograd na vodi

#Siniša Mali

#žikina šarenica

'