AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U Jutarnjem programu voditelji Dea Đurđević i Predrag Sarapa ugostiće advokate Gorana Petronijevića i Predraga Savića sa kojima će prelistavati štampu, a ekskluzivno će biti prikazani i neki detalji FORENZIČKE 3D REKONSTRUKCIJE UBISTVA GARDISTA U TOPČIDERU.

U centru pažnje biće odnosi Srbije sa istokom i zapadom i moguće menjanje geopolitičke slike sveta, nakon izbora u Americi. O tome će govoriti Vuk Drašković, lider Srpskog pokreta obnove.

Šta je potrebno da građani dobiju posao na ozakonjenju nelegalno izgrađenih objekata i koje kriterijume moraju da zadovolje, gledaoci će moći da saznaju od državne sekretarke u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandre Damnjanović.

U Jutarnjem programu "Vaš doktor" biće Aleksandra Maksimović, master integrativne medicine i višifizioterapeut, a tema će biti deformiteti stopala, nehiruško lečenje čukljeva i tretiranje ravnih stopala.

Takođe, gost će biti i nutricionista i osnivač popularne liposukcijske ishrane Kenana Mandru.

U rubrici Na sportskom terenu biće reči o MMA takmičenju FIGHT GAMES 7, koje se održava u Vrbasu. Gost u studiju biće Petar Tunguz, organizator turnira i jedan od čelnika MMA saveza Srbije.

KROZ SRBIJU gledaoce vodimo na Staru planinu i poklanjamo knjige Vulkan i Prometej izdavaštva.

U rubrici MUZIČKE NOTE gost Jutarnjeg programa će biti mladi pevač Miloš Radičević koji ima novi singl "Provincijalac" za koji je snimio i spot.

S. P.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

'