AKTUELNO

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da se "ne pripremna" za ulogu gradonačelnika, i istakao da to pitanje spada u političke odluke koje ne donosi on.

-Ne. Ja radim svoj posao kao gradski menadžer. To su političke odluke i ja ih ne donosim - rekao je Vesić novinarima u Beogradu, odgovarajući na pitanje da li se sprema za tu poziciju.

Na pitanje šta će SNS ponuditi Beograđanima na predstojećim lokalnim izborima, Vesić je rekao da će SNS ponuditi završetak svih projekata koji su u toku i ono što je još važnije, viziju razvoja Beograda.

-Poslednje tri godine potpuno je promenjena vizija razvoja Beograda. Beograd se spušta na reke i razvija se na rekama umesto što se širio prema predgrađima - naveo je Vesić.

Kako je dodao, rešavaju se brojni infrastrukturni problemi Beograđana. On je naglasio da SNS iza sebe ima rezultate i da je za protekle tri i po godine urađeno više nego što je urađeno decenijama unazad.

- Potpuno smo spremni da nastavimo da sprovodimo viziju, a naša vizija je deo Vlade Srbije odnosno predsednika Aleksandra Vučića - zaključio je Vesić.

#Beograd

#Goran Vesić

#Izbori

'