AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 16. avgust.

VREMENSKA PROGNOZA

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde predvidjaju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Foto: Andrej Nihil

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će biti na novom rekordnom nivou prema evru u ovoj godini i zvanični srednji kurs će iznositi 119,3974 dinara za evro, što je zanemarljiva promena u odnosu na jučerašnji kurs, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Tanjug

STANJE NA PUTEVIMA

Na putevima Srbije saobraćaj je jutros umeren, ali se tokom dana očekuje pojačan intenzitet, posebno na autoputevima koji iz pravca Bugarske i Makedonije vode ka Hrvatskoj i Mađarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

Tokom prethodne noći Hitna pomoć intervenisala 107 puta od toga 13 puta na javnom mestu. Šest osoba je lakše povređeno u pet saobraćajnih nezgoda koje su se noćas dogodile u Beogradu. Lekari savetuju redovno uzimanje terapije svim hroničnim bolesnicima, da građani uživaju u toplom danu, da konzumiraju dosta vitamina, kao i da unose što više tečnosti u svoj organizam.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Informacije

#Prognoza

#Vreme

'