AKTUELNO

Najgore je na Gradini.

Prilaz graničnom prelazu Horgoš ka Srbiji blokiran je oko podne zbog teške saobraćajne nesereće koja se dogodila u Mađarskoj. Kako navode iz AMSS-a sada je sve raščišćeno i vožnja na ovom putnom pravcu je normalizovana.

Prema podacima Uprave granične policije, na putu 80 kilometara pre Horgoša, zbog teške saobraćajne nesreće saobraćaj je obustavljen, a kolona je duga desetak kilometara, pa je samim tim i prilaz GP Horgoš, ka Srbiji blokiran.

Na ulazu u Srbiju iz Bugarske na Gradini, kao i naPreševu sa Makedonijom vozila čekaju oko pola sata, dok na ulazu u zemlju iz Hrvatske na Batrovcima oko 15 minuta, a na ulazu u zemlju iz Crne Gore na prelazu Špiljani zadržavaju se sat i po vremena.

AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA! Vozač ostao na MESTU MRTAV

Na ulazu u Srbiju iz Mađarske na graničnom prelazu Horgoš vozila čekaju sat vremena, kao i na prelazu Šid na ulazu iz Hrvatske, dok na izlazu iz zemlje na prelazu Gradina sa Bugarskom čekaju oko tri sata, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na izlazu iz zemlje na prelazu Batrovci vozila čekaju 15 minuta, na Preševu oko pola sata, a na prelazu Špiljani oko sat i po vremena. Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji.

Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje da koriste alternativne GP kao što su Kelebija, Bački Vinogradi, Horgoš 2, Bajmok i Bački Breg.

#Gužve

#Horgoš

'