AKTUELNO

Sada mu je jedina briga kako da potroši novac.

Tropski dan i velika žega naterali su prošle nedelje Tarzana Smajlija (31), koji je bio sa porodicom na Adi, da kupi sladoled kako bi se rashladili.

Sreća je tog dana bila na njegovoj strani, jer je „rumenko“ koji je završio u njegovim rukama bio baš onaj najvredniji – sa robnim vaučerom u vrednosti od pet miliona dinara.

Foto: Promo

Sa žarom u očima, prepričava po ko zna koji put, kako mu je taj vreli dan doneo životni preokret.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: SJAJNE VESTI! Tiču se svih Srba u Grčkoj, a reč je o vozačkim dozvolama

- Išli smo na Adu da se malo rashladimo. Imao sam samo 200 dinara u džepu i rešili smo da kupimo svima po „rumenka“. Kad sam video da su na mom štapiću dva ista znaka, srce je počelo da tuče i htelo da mi iskoči, iz grudi. Gledam, vidim, ali opet, ne verujem. Vratili smo se do prodavačice, koja nam je odmah čestitala i dala broj telefona Frikoma – priča srećni dobitnik Frikom nagradne igre koji tek treba da isplanira šta će sa osvojenom nagradom.

Sa suprugom Jelicom, petoro dece i šestim na putu, živi u kartonskom naselju, na Čukaričkoj padini.

Kuća u kojoj trenutno žive je u lošem stanju, te planira da kupi novu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hvala Bogu, sada ću moći da svojoj porodici obezbedim bolje uslove za život, a moja deca će imati sve što ja nisam - priča Smajli.

Pročitajte još: OVO SU POLICAJCI HEROJI! Sprečili veću tragediju u Rakovici: Samo smo čuli vrisku i videli krvavu ženu kako trči, odmah smo reagovali (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

#Nagradna igra

#Novac

#Sladoled

'