AKTUELNO

Gradski menadžer je rekao da je stiglo mnogo predloga za ime novoizgrađenog bulevara od Tošinog bunara do Mosta na Adi.

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da je za ime novoizgrađenog bulevara od Tošinog bunara do mosta na Adi stiglo dosta predloga, a među njima je predlog da se zove po bivšem gradonačelniku Nenadu Bogdanoviću, zatim Vasilije Ostroški, po herojima Košara

- Pozvali smo građane da daju ime bulevaru. Ima mnogo predloga, a konačnu odluku daje Komisija za imenovanje trgova i ulica. Ostavićemo još neko vreme da građani predlažu, videćemo da li će biti još nekih predloga - rekao je Vesić novinarima u Beogradu.

Foto: Tanjug

Na predlog građana Komisija za imenovanje trgova i ulica, objasnio je on, uobličiće predlog koji će se naći pred odbornicima Skupštine grada.

Upitan šta on lično misli o predlogu da se bulevar zove po Nenadu Bogdanoviću, Vesić je rekao da su svi predlozi ravnopravni, ali da on voli kod donošenja takvih odluka da se konsultuje i porodica.

- Sasvim sigurno da ljudi koji su doprineli razvoju grada, a Nenad Bogdanović je jedan od tih, treba da imaju svoja obeležja i da ostanu u trajnom sećanju. Da li je to ovo ili nešto drugo pričaćemo sa porodicom. Ne bih se vezivao da mora da bude baš ovaj bulevar iz prostog razloga što možda možemo da nađemo drugo rešenje - naglasio je on.

PROČITAJTE JOŠ: Mali uručio KLJUČEVE TRAKTORA porodici Sremčević

#Beograd

#Goran Vesić

#most

'