AKTUELNO

Gradonačelnik je otkrio kada će biti otovrena Ikea, ali i garaža na Obilićevom venczu.

Rekonstrukcija Ruzveltove ulice, odnosno prva faza, već je pri kraju, a nedavno su počeli radovi na Bulevaru Oslobođenja.

Rekonstrukcija garaže na Obilićevom vencu privodi se kraju, a uskoro se očekuje i njeno otvaranje.

Foto: TV Pink

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostovao je u Jutarnjem programu na TV Pink, i tom prilikom je istakao da je ovo samo početak ulepšavanja Beograda i podizanja standarda građanima.

- Sve rekonstrukcije biće završene na vreme. Mi smo po prvi put usvojili jedan važan dokument. Prevashodno se to odnosi na poboljšanje života građana. Završavamo fabrike za prečišćavanje voda, nove mostove, tunele, prečišćavanje kanalizacija i vodovoda, činimo sve da bi građani imali normalniji život - rekao je Siniša Mali.

On je dodao da u glavnom gradu imamo rekordan broj zaposlenih u ovom trenutku.

- Mi radimo na ekonomskom napretku. Mi se trudimo da ih obučimo u svim oblastima, pogotovo u onim koje su aktuelne u 21. veku, kao što je IT sektor - iskren je Mali.

Foto: TV Pink

Gradonačelnik je dodao da je ponosan što je deo ulica postao pešačka zona.

- Slušamo sugestije Beograđana i njihove komentare. Oni će da nam kažu smernice, šta i gde treba da radimo i poprtavljamo. Ja očekujem da imamo godišnje ciljeve i planove. Građani će da nas ocenjuju - dodao je on.

- Naredne godine počeće rekonstrukcija ulice Kneza Miloša. Već su obezbeđena sredstva - otkrio je Mali.

Na kraju je dodao da se Ikea otvara 10. avgusta, Hilton sledeće godine, a garaža na Obilićevom vencu biće svečano otvorena 1. jula.

#Beograd

#Rekonstrukcija

#Siniša Mali

'