AKTUELNO

Na pojedinim deonicama ima odrona, pa je potrebna dodatna opreznost vozača.

Kolovozi u Srbiji ovog jutra su mokri i klizavi, a zbog obilne kiše opasnost predstavljaju i kolotrazi koji su ispunjeni vodom, pa se ne vide oštećenja na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog kiše u zapadnim delovima Srbije, u pojedinim regionima saobraćaj se odvija otežano kao što je slučaj na ulasku u Krupanj, gde se voda iz bujičnog potoka "Jezava" vratila u svoje korito, a brzim intervencijom putara delimično je i uklonjen veći odron kod mesta Bajevac gde se saobraćaj odvija usporeno uz naizmenično propuštanje vozila.

Foto: Printscreen Youtube

U mestu Bajevac došlo je i do većeg odrona, zbog čega je onemogućeno normalno odvijanje saobraćaja, pa se preporučuju drugi alternativni pravci.

Radovi na putu

Od 8 do 14 časova zbog radova na rekonstrukciji mosta u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na delu puta na deonici od Hitne pomoći, u smeru Beograd - Niš, za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka, a radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Foto: Pixabay.com

Na autoputu E-75, posle naplatne stanice Sirig, kod benzinske stanice "Mol" u smeru Subotica-Novi Sad saobraćaj se od danas zbog radova odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Granični prelazi

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'