AKTUELNO

Odmah nakon odustajanja od igrice krenule su pretnje i to na srpskom jeziku.

Prva žrtva "Plavog kita" u Srbiji 13-godišnji J.V. iz okoline Velike Plane se samo zahvaljujući reakciji roditelja i drugova izvukao iz kandži smrtonosne igrice koja drma tinejdžere.

Agonija nije prestala izlaskom iz igrice. Roditelji dečaka su otkrili da mu stižu preteće poruke i to na srpskom jeziku.

Foto: Printscreen Twitter

- Sve je počelo kada smo dobili upozorenje od dečaka iz odeljenja našeg sina koji nam je poslao poruku da naš sin igra smrtonosnu igricu. Bilo nam je čudno, ali smo onda primetili ogrebotine na njegovim rukama - rekao je za Srpski telegraf Zlatko V, dečakov otac.

Po mestu se priča da je još nekoliko osoba započelo igricu, ali je samo J.V. stigao do druge faze, odnosno seče po rukama.

- J. se posle svega jako uplašio i pokušao je da izbriše igricu. Međutim, to je kao neki virus, stalno se vraćala. Slučaj smo prijavili policiji, oni su brzo reagovali i hvala im na tome.

Dečak iz Velike Plane PRVA ŽRTVA opasne igrice Plavi kit u Srbiji!

Foto: Twitter, Pixabay

Međutim, kako objašnjavaju roditelji, kada je izbrisao igricu krenuo je pakao.

- Kada je odustao krenule su preteće poruke. "Čuvaj se da ti ne stradaju roditelji", "Ubićemo ti brata". Još uvek se plašim nakon ovih pretećih SMS poruka - kaže majka dečaka.

N. P.

#Online igrica

#Plavi kit

#Roditelji

'