AKTUELNO

Reč je baštama koje su postavljene bez rešenja.

Posle kontrole komunalnih inspektora postavljenih bašta na opštini Stari grad, odlučeno je da se  u Cetinjskoj ulici ukloni sedam bašta koje su postavljene bez rešenja.

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15 - Šupa, Dvorištance, Jedno mesto 011, Bananica, Elektropionir, Džez kafanica Bajloni i Jedno mesto 011-2, rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

Od početka godine do 13. maja, kako navode,  komunalni inspektori opštine Stari grad napisali su osam prekršajnih naloga za ugostiteljske objekte u Cetinjskoj 15 koji nisu radili u skladu sa gradskom Odluku o radnom vremenu.

Naime, Komunalna inspekcija opštine Stari grad nastavila je sa redovnom kontrolom rada ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj ulici i ove godine, pa komunalni inspektori svakog vikenda, u noći između petka i subote i subote i nedelje, kontrolišu njihov rad, uz asistenciju Policijske stanice Stari grad.

Od tih osam prekršajnih naloga, jedan, u iznosu od 37.500 dinara plaćen je u roku od osam dana, dok su ostalih sedam, ukupnog iznosa 600.000 dinara, poslati Prekršajnom sudu.

#Beograd

#Kafić

#Komunalna policija

#Kontrola

'