AKTUELNO

Supermarketi će tokom prvomajskih praznika imati raznoliko radno vreme.

U nedelju i ponedeljak, 30. aprila i 1. maja, neke prodavnice će raditi skraćeno, do 15 časova, neke do pondeva, a veće radnje radiće tokom svih dana praznika, po uobičajenom radnom vremenu.

U utorak, 2. maja svi marketi će raditi po uobičajenoj satnici.

Veći tržni centri će tokom praznika raditi po uobičajenom radnom vremenu, od 10 do 22 časa.

Zelene pijace će 1. i 2. maja raditi u standardnom radnom vremenu, od 6 do 19 časova. Buvljak će 1. maja biti zatvoren, ali će već sutradan redovno raditi.

Foto: Tanjug

Zbog prvomajskih praznika, skoro svi činovnici će imati spojena četiri neradna dana, od subote do utorka. U domovima zdravlja će 1. i 2. maja raditi samo dežurne službe od 8 do 18 časova, otvorena vrata imaće jedino dežurne i većina privatnih apoteka.

Non-stop će raditi apoteke, koje su inače dežurne u toku cele godine, na lokacijalma u ulicama Kralja Milana 9 i Nemanjinoj 2, kao i u Glavnoj ulici, broj 34 u Zemunu. Takođe će biti otvorene i apoteke u ulicama Goce Delčeva 30 i Đorđa Kovačevića 27.

Banke će raditi danas do 13 ili do 15 časova, zavisno od banke, a prvi sledeći radni dan biće sreda, 3. maj. Većina banaka će spojiti tri, a neke i četiri neradna dana. Za praznik 1. i 2. maja sve će biti zatvorene osim ekspozitura koje će dežurati u tržnim centrima.

Foto: Pixabay.com

Većina pošti takođe će biti zatvorena tri dana, a u Beogradu će 1. maja dežurati Glavna pošta u Takovskoj ulici (non-stop), dok će pošta u Savskoj 2 biti otvorena do 15 časova. U Zaplanjskoj 32 i Bulevaru umetnosti 4 pošte će raditi do 19 sati, a u Nehruovoj 68b do 11:30 sati. Sutradan, 2. maja, osim pomenutih objekata radiće i oni u Pilota Mihajla Petrovića 8, Glavnoj 8 u Zemunu i Ulici Šumadijski trg 2a i to do 15 časova, dok će radno vreme pošte u Nehruovoj 68b biti produženo do 20 časova.

#1. maj

#Banka

#Pijaca

#Pošta

#prodavnica

'