AKTUELNO

Za putnička vozila zadržavanja na granici su oko 30 minuta.

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, a lepo vreme doprinosi dobroj vidljivosti, saopštio je jutro Auto-moto savez Sebije (AMSS) vožnji.

Već od sutra očekuje se osetno pojačanje saobraćaja na gotovo celoj putnoj mreži, prvenstveno na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima što može biti uzrok i nešto dužeg zadržavanja od onih uobičajenih što je i karakteristično za predstojeće prvomajske praznike.

Granični pelazi - kamioni čekaju 10 sati

Na putničkim terminalima na izlazu iz Srbije nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Foto: Tanjug

Teretna vozila, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS, moraju dugo da čekaju. Na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko 10 sati, Šid oko 6 sati, na prelazu Horgoš čekaju oko 5 sati, Kelebiji oko 60 minuta i prelazu Sremska Rača oko 3 sata.

Izemene u saobraćaju zbog radova na putu

Na delu auto-puta kod Hitne pomoći, smer Beograd - Niš, danas će se izvoditi radovi na betoniranju parapetnog zida u okviru projekta izgradnje zida za zaštitu od buke, pa će za saobraćaj će biti zatvorena desna ( zaustavna ) saobraćajna traka.

Foto: Pixabay.com

Zbog izvođenja radova na izgradnji zida za zaštitu od buke, na auto-putu od petlje "Tranšped" do Vrčina, od danas do 5. maja za saobraćaj će biti zatvoren deo naplatne rampe u Vrčinu (uključenje na auto-put), smer ka Beogradu, a alternativni putni pravac je naplatna rampa Tranšped.

AMS S podseća da je od 13. aprila otvorena za saobraćaj naplatna rampa "Vrčin", a da je na snazi poslednja konačna faza radova usled postavljanja signalizacije za probno puštanje naplatne stanice. Preusmeravanje saobraćaja vršiće se svakog dana do 1. maja.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'