AKTUELNO

Presek vesti koje su obeležile proteklu sedmicu.

PONEDELJAK, 17. april 2017.

DECA STIGLA U SRBIJU: Avioni Er Pinka, vratili kući članove KUD Izvor, koji su bili zarobljeni na aerodromu na Kipru!

Dva aviona Er Pinka koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u razmaku od pet minuta, na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Deca, članovi KUD Izvor bila su zarobljena od nedelje na aerodromu u Larnaki, jer im grčki carinici nisu dozvolili da pređu na turski deo Kipra, koji grčke vlasti ne priznaju.

Foto: Pink.rs

UTORAK, 18. april 2017.

ALBANCI PRETUKLI SRBINA u Kosovskoj Mitrovici! Dok me je udarao palicom uzvikivao je ALAHU AKBAR

U incidentu koji se dogodio u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice napadač koji je tukao Srbina uzvikivao je "Alahu akbar". Bojana Staletovića (31) fizički su napala petorica maskiranih ljudi koji su kod sebe imali palice, ali i pištolj.

Foto: Tanjug

SREDA, 19. april 2017.

ZABELELA SE SRBIJA! Snežni pokrivač u Bajinoj Bašti i Aranđelovcu, u Beogradu provejava (FOTO+VIDEO)

Ako ste mislili da odložite zimsku garderobu, prevarili ste se. U sred proleća i meseca aprila, a usled niskih temperatura, iznenadio nas je snežni pokrivač. Pored Bajine Bašte, sneg je pao i u Prijepolju, u Novoj Varošu, na Kopaoniku, Zlatiboru i Tari.

Foto: Facebook

ČETVRTAK, 20. april 2017.

TUGA! OTIŠLA LEGENDA koja je obeležila naše detinjstvo!

Raša Popov preminuo je nakon duge i teške bolesti. Radivoj Raša Popov bio je novinar-saradnik Mokrinskih novina, zvezda dečje televizijske emisije Fazoni i fore. Autor je više desetina knjiga za decu i odrasle. Uz njega smo svi odrastali, njegove reči ćemo zauvek pamtiti, mnoge od nas je naučio da budemo ljudi.

Foto: Tanjug

PETAK, 21.april 2017.

KRV NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Migranti izbodeni noževima (FOTO)

Dva državljana Avganistana povređena su u sukobu u Karađorđevoj ulici kod Ekonomskog fakulteta. Napadači su koristili noževe i povredili su dva mladića.

Foto: Tanjug

SUBOTA, 22. april 2017.

Kenijac pobednik 30. Beogradskog maratona, kod žena najbrža Olivera Jevtić

Pobednik jubilarnog 30. maratona je Kenijac Stiven Katan, dok je kod žena najbrža bila Olivera Jevtić. On je stazu od 42 kilometra i 195 metara pretrčao u vremenu od dva sata, 21 minut i 11 sekundi.

Foto: Tanjug

NEDELJA, 23. april 2017.

SEĆANJE NA STRADALE SRBE U JASENOVCU Vučić: Bez spoznaje i sećanja teško do bolje budućnosti

Dan sećanja na žrtve ustaškog zločina genocida u koncentracionom logoru Jasenovac-Donja Gradina od 2015. godine zajednički obeležavaju Vlada Republike Srbije i Vlada Republike Srpske.

Foto: Tanjug

#Informacije

#Nedelja

#Pregled vesti

'