AKTUELNO

Najniža temperatura biće od dva do pet stepeni, a najviša od pet na severozapadu do devet stepeni na jugoistoku, tokom dana u padu.

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz stvaranje snežnog pokrivača, a ponegde sa susnežicom i vlažnim snegom i u nižim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: RHMZ

Više padavina očekuje se ujutro i prepodne. Duvaće umeren, povremeno jak vetar. Najniža temperatura biće od dva do pet stepeni, a najviša od pet na severozapadu do devet stepeni na jugoistoku, tokom dana u padu.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, povremeno s kišom, a u višim delovima grada sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren, povremeno jak vetar. Dnevna temperatura biće od dva do pet stepeni.

Foto: RHMZ

U Srbiji se danas i u četvrtak u brdsko-planinskim predelima očekuje formiranje manjeg snežnog pokrivača, a na planinama visine iznad 800 metara od 10 do 30 centimetara snega.

Vlažan sneg padaće ponegde i u nižim predelima.

U četvrtak i petak će biti oblačno, mestimično s kišom, i snegom u nižim predelima. U brdsko-planinskim predelima sneg, uz povećanje snežnog pokrivača.

U petak slabljenje i prestanak padavina, a uveče i noću razvedravanje.

U subotu ujutro će biti hladno sa slabim mrazem, a naoblačenje koje će od sredine dana zahvatiti severne, do kraja dana, u toku noći i u nedelju proširiće se i na ostale predele, uslovljajući u nedelju mestimično kišu i brdsko-planinskim predelima sneg.

#Beograd

#Prognoza

#Sneg

#Srbija

#Vreme

'