AKTUELNO

Ministarka je rekla da bi trebalo uključiti i dodatne firme da bi se posao završio u tom roku.

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će putni Koridor 10 kroz Srbiju biti završen do kraja godine i da bi trebalo uključiti i dodatne firme da bi se posao završio u tom roku.

- Eventualno taj rok može da se produži kada je reč o obilaznici oko Dimitrovgrada i na jednom delu Grdeličke klisure. Smatramo da je moguće završiti posao, a ako je potrebno čak da se i dodatno neke firme uključe, ministarstvo nema ništa protiv toga - rekla je Mihajlović.

Ona je, odgovrajući na pitanja novinara na skupu "Koridori - razvojna šansa Srbije i regiona", rekla da su Koridori Srbije investitor projekata i da će se ministarstvo saglasiti da se uključe i druge kompanija ako Koridori smatraju da ne mogu da završe posao u zadatom roku.

Mihajlović je kazala da Koridori Srbije treba da daju svoj stav kako će rešiti problem sa grčkom kompanijom Aktor koja je angažovana na četiri deonice Koridora 10.

- Ministarstvo očekuje odgovor i posle kampanja ćemo biti na terenu i gledati kako da se to reši - navela je Mihajlović.

#Koridor 10

#Ministarstvo građevinarstva | saobraćaja i infrastrukture

#Saobraćaj

#Zorana Mihajlović

'