AKTUELNO

Izraelska kompanija "Šikun i Binui" počela je danas u beogradskoj opštini Voždovac izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa "Voždove kapije" u koji će uložiti 170 miliona evra.

Partner menadžer projekta Gili Dekel je prilikom postavljanja kamen-temeljca rekao da je ta investicija nastavak ulaganja kompanije "Šikun i Binui" u Srbiji i da je, zahvaljujući saradnji s Vladom Srbije i Gradom Beogradom, zauzela mesto lidera na tržištu nekretnina.

- Na više od 70.000 kvadratnih metara izgradićemo domove za više od 700 porodica, postavljajući standard komfornog života u gradu - rekao je Dekel.

Kompanija "Šikun i Binui" je u Beogradu već izgradila i poslovno-stambeni kompleks "Central garden" od 100.000 kvadratnih metara, u koji je investirala 120 miliona evra.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je istakao da je Beograd "otvoren za investitore i da trenutno postoji 502 gradilišta u gradu".-Izgradnja ovog stambeno-poslovnog kompleksa je od izuzetnog značaja za Beograd i verujem da će ta vredna investicija još više učvrstiti tradicionalno dobre odnose Srbije i Izraela - rekao je Mali i dodao da ove godine počinje izvođenje projekata vrednosti veće od pola milijarde evra.

#Izrael

#Siniša Mali

#Voždovac

'