AKTUELNO

Vremesnki uslovi se menjaju iz dana u dan, a na pojedinim deonicama vidljivi su tragovi snega i leda.

Slab sneg pada u planinskim predelima, na području Kopaonika i Sjenice, dok je u ostalim krajevima Srbije delimično oblačno vreme, ali bez padavina.

Kolovozi u nižim predelima su uglavnom suvi, dok u višim predelima vozače očekuju delimično vlažni kolovozi jer na pojedinim deonicama ima mestimično zaostalog snega. Savetuje se veći oprez i kroz stenske useke i klisure, duž Ibarske i Đerdapske magistrale zbog učestalih odrona.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja na putevima I i II reda, a na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja.

Više pažnje potrebno je na onim deonicama na kojima se izvode radovi, a na kojima je izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

Zbog radova na pružnim prelazima na teritoriji GO Lazarevac, u sklopu rekonstrukcije pruge Beograd- Bar, došlo je do prekida signalno - sigurnosnih uređaja.

Mole se vozači da prilikom prelaska preko pružnih prelaza prilagode brzinu i način vožnje novonastaloj situaciji.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

N.P.

#AMSS

#Put

#Saobraćaj

'