AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

10:14 - Supruga Olivera Ivanovića za TV Pink: Sin nam je u šoku, još uvek ne može da veruje da je OTAC pored njega!

Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića objavila je fotografiju Ivanovića sa njihovim sinom Bogdanom na Fejsbuk sa natpisom "Ljubav je pobedila", a fotografija je dobila mnogobrojne komentare podrške.

Foto: Tanjug

11:10 - UŽASAN PRIZOR Pronađen leš muškarca kod Niša

U selu Donji Matejevac u okolini Niša, jutros je pronađen leš muškarca. Kako javljaju beogradski mediji, telo je pronašao jedan meštatinin i odmah je obavestio policiju.

12:18 - REDOVI SVE VEĆI Građani šokirani i januarskim računima, sve više žalbi

Pojedini građani bili su šokirani pošto ih je cifra za januarske račune za struju naprosto zabezeknula. Šokirani su bili i oni koji se greju na struju, ali i oni u čijim se domovima kilovati ne troše zbog hladnoće. Nema razlike. Mnogima su računi uvećani za nekoliko stotina dinara, a ima i onih kojima iznos ide i skoro duplo.

Foto: Tanjug

13:08 - Majka blizanaca koje je nožem izbo otac i dalje u teškom psihičkom stanju, ocu pritvor mesec dana

Dejan Krstičić (35) iz Štrpca ubio je jednog sina, a ranio drugog nanevši mu teške telesne povrede. Obe bebe imale su samo 40 dana, tog dana su prvi put izašle iz kuće. Otac je usmrtio Nemanju, dok je Danilo preživeo zahvaljujući majci koja je uspela da ga spase.

13:57 - STRAVIČNA NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA Autobus sa vojnicima sleteo sa puta, 13 osoba POVREĐENO

Autobus koji je prevozio 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje, jutros je kod Vladičinog Hana sleteo s puta, iz za sada nepoznatih razloga, saopštilo je Ministarstvo odbrane. U nesreći koja se dogodila oko 6.20 minuta, 13 osoba je povređeno, od kojih tri teže, a niko nije životno ugrožen.

14:15 - Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima najkasnije do ponedeljka

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će odluka da li će biti i vanrednih parlamentarnih izbora biti doneta tokom vikenda, a najkasnije u ponedeljak. -Odluka će biti doneta najkasnije do ponedeljka - rekao je Vučić novinarima na Beogradskom sajmu.

15:26 - Otvoren Sajam turizma, Vučić: Ulagaćemo u srpske banje

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren 39. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti 1.100 izlagača iz 56 zemalja među kojima su i Kina, Rusija, Indija.

Foto: Pink.rs

18:09 - UHAPŠENI PLJAČKAŠI BANKE U BEOGRADU Ukrali 15 hiljada evra

Dvojica naoružanih razbojnika koji su opljačkali Rajfajzen banku u Požeškoj ulici na Banovom brdu uhapšeni su.

19:00 - ŠOK I NEVERICA Čovek kažnjen sa šest dana zatvora zbog neplaćene bus plus karte

Novosađanin Bojan Cvejin dobio je rešenje o izdržavanju zatvorske kazne zbog toga što nije platio kaznu od šest hiljada dinara, a sve zato što ga je kontrola uhvatila bez karte u gradskom prevozu.

Vreme sutra

U Srbiji će sutra u većem delu zemlje biti toplo i pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 8, najviša dnevna od 13 do 20 stepeni. Sredinom dana na severozapadu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom, pad temperature i pojačan severozapadni vetar.

I u Beogradu se očekuje slično vreme. Jutranja temperatura biće osam, a najviša dnevna 20 stepeni.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'