AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

12:33 Ovo je devojka koja je preživela STRAHOVIT UDAR tramvaja

Foto: Pink.rs

Samo trenutak nepažnje dovoljan je da vam se život promeni iz korena ili pak da se život prekine.

Stravične nesreće događaju se skoro svaki dan, a jedna takva se dogodila početkom decembra u Beogradu.

15:03 OVO JE OTAC koji je nožem ubio jednu BEBU i teško povredio drugu!

Policija je odmah izašla na mesto nesreće i uhapsila Dejana Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši za RTK live. Osumnjičeni je danas sproveden kod tužioca.

Kako je rekao komandir policijske stanice u Štrpcu, Dragan Ivanović, ovo je prvi put da se u toj kući dogodilo porodično nasilje.

15:10 Komšije oca koji je ubio bebu šokirani: Zvali su ga Dejan Fanta, bio je nasmejan, ali se nešto desilo pre par dana...

Foto: Printscreen Facebook

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja Ekonomsko-trgovinskoj školi u Štrpcu ubio je bebu staru 40 dana ubodom u srce, a drugoj naneo teške povrede. Sve se desilo iznenada, posle svađe sa suprugom Anom. Nožem je silno izbo jednu bebu koja je preminula, dok je u pokušaju ubadanja druge supruga Ana skočila na njega i spasila drugo dete. Reč je o dečacima, koji su rođeni polovinom januara.

16:28 MISTERIOZNA SMRT: Telo žene pronađeno u šumi u blizini poznatog motela

U šumi u selu Rakovica u blizini motela "1000 ruža" pronađeno je telo žene stare oko 60 godina.

Telo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja. Odneto je na obdukciju, gde će biti utvrđen identitet i uzrok smrti. Na telu nema vidljivih tragova nasilja.

16: 30 Nikolić i Vučić sutra sa Dodikom i Ivanićem

Predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem.

19:00 SKINULI GA GOLOG, UDARALI PIŠTOLJEM I TERALI DA PUZI Strašan kraj zabranjene ljubavne priče mladića iz Kragujevca (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Život nekada stvarno piše romane, a ljubavna priča koja podseća na Šekspirovo delo "Romeo i Julija" stiže iz Kragujevca.

Mladić Janko Savić (23) zaljubio se u sugrađanku koja bi tek trebalo da napuni 18 godina. Međutim, "veto" na ljubav, nasilnim putem, stavio je njen otac.

20:00 NOVE MERE: Tramp proteruje 11 miliona imigranata

Američko Ministarstvo za unutrašnju bezbednost objavilo je nove pooštrene naredbe, koje predstavljaju početak šire akcije protiv nelegalnih imigranata, čime će biti obuhvaćeno skoro 11 miliona stranaca bez dokumenata.

20:13 Pink rs. poklanja kuvar Hrono slatkiši Ane Ćubele, budite uz nas!

Foto: Promo

Od sutra ujutru (sreda, 22. februar) pa svake srede naredne dve nedelje, Pink. rs pokloniće po jedan vredan hrono kuvar hrono blogerke Ane Ćubele. Sve tri srede, u saradnji sa autorkom i izdavačkom kućom "Vulkan", poklanjaćemo kuvar sa čarobnim receptima za sve sladokusce - "Hrono slatkiši".

Vreme

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno vreme sa dužim periodima sunčanog vremena, naročito posle podne. Vetar slab do umeren jugozapadni. Najniža temperatura oko 6, najviša dnevna oko 16 stepei C.

#Pink.rs

#Pregled vesti

#Tramvaj

'