AKTUELNO

Najniža temperatura od -2 do 1 stepen, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni.

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo i malo toplije, samo na istoku i jugoistoku ujutru i prepodne još ponegde slab sneg.

Foto: RHMZ

Vetar slab, na istoku umeren, zapadni i severozapadni, uveče jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 stepen, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura 1, najviša 7 stepeni.

Foto: RHMZ

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblačno i toplije sa dužim sunčanim periodima i temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo u utorak ponegde na severu moguća je kratkotrajna kiša.

U petak uveče na severu i zapadu doći će do jačeg naoblačenja sa kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature, koje će se tokom noći i u subotu proširiti na celu zemlju. Krajem perioda prestanak padavina i razvedravanje.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak

Očekuju nas povoljnije biometeorološke prilike. Oprez se savetuje srčanim i kardiovaskularnim bolesnicima. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu promenljivog raspoloženja, glavobolje i problema sa snom.

Č.N.

#Hladnoća

#Oblaci

#Prognoza

#Proleće

#Vreme

#Zima

'