AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

8:59 - Vesić: Glas za Vučića je glas za bolju budućnost Srbije

Kako je izjavio gradski menadžer Goran Vesić, glas za premijera Srbije i predsednika SNS Aleksandra Vučića na izborima za predsednika Republike je glas za budućnost Srbije, stabilnost, ekonomski prosperitet i kontinuitet napretka zemlje na svim poljima kako na unutrašnjem tako i međunarodnom planu.

9:17 - MODERNIZACIJA: VMA dobija savremeni centar hitne pomoći

Vojnomedicinska akademija će dobiti svojevrstan savremeni centar hitne pomoći gde će pacijenti moći na jednom mestu da budu kompletno pregledani, dobiju dijagnozu i budu zadržani na lečenju, najavio je zastupnik načelnika VMA, Miroslav Vukosavljević.

9:26 - Ivanić, Galijašević i Vulin za TV Pink: Revizija presude je NEPRIJATELJSKI ČIN prema Srbiji

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić izjavio je da je odluka o podnošenju zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije doneta van državnih institucija, te da je o njoj odlučivao samo jedan član Predsedništva i nevladine organizacije. - Niti ima novih dokaza, niti ima smisla raditi reviziju presude. Bakir Izetbegović je otpočeo vaninstitucionalno delovanje, što je vrlo opasno – izjavio je Ivanić za televiziju Pink.

10:36 - TALAS NASILJA U ZAGREBU: Učestali napadi motivisani mržnjom

Napadi se, prema pisanju "Jutarnjeg lista" ponavljaju jer nema osude niti posledica. Pripadnici Društva prijatelja Hajduka napadnuti su teleskopskim palicama u petak uveče u prostorijama na zagrebačkoj Trešnjevci, a dan ranije verbalno je napadnut i vređan na nacionalnoj osnovi Dušan Kovačević, direktor "Egzita".

13:09 - Nova sanitetska vozila za sedam gerontoloških centara u Vojvodini

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin uručili su sanitetska vozila, koja je to Ministarstvo kupilo za sedam gerontoloških centara u Vojvodini. Vozila su uručena predstavnicima gerontoloških centara u Bačkoj Palanci, Kikindi, Pančevu, Somboru i Subotici, doma za stare i penzionere u Apatinu i doma za smeštaj duševno obolelih lica "Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac" u Novom Bečeju.

14:11 - SNS: Jeremić je nervozan, preti da izazove haos

Vuk Jeremić je jedini čovek koji svakodnevno pokazuje nervozu, mržnju i frustraciju, a sada ide dalje i preti kako će u noći izbora upadati u Republičku izbornu komisiju, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov. - Sada je svakome potpuno jasno da je Jeremić čovek koji želi da u Srbiji izazove nestabilnost, haos, sukobe i nasilje i da je spreman da uradi bukvalno sve, samo da omogući svojoj lopovskoj družini da ponovo otima, pljačka i bogati se - istakao je Jovanov.

19:23 - Dačić: Revizija je privatni politički angažman Izetbegovića

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da najava revizije presude protiv Srbije nije inicijativa BiH, već privatna tužba bošnjačkog člana Presedništva Bakira Izetbegovića, koja će ozbiljno narušiti odnose Srbije i BiH. - To je tužba jednog člana Predsedništva BiH, ne jednog entiteta ili BiH. To je privatni politički angažman Bakira Izetbegovića i tačka - rekao je Dačić.

21:00 - U TOKU TV DEBATA NA PINKU: Vuk Stanković: Vučić je zaslužio i premijersku i predsedničku funkciju!

Gosti večerašnje TV Debate su Dragan Marković Palma predsednik JS, Nebojša Krstić markntiški stručnjak, Vladimir Vuletić sociolog, Dejan Vuk Stanković analitičar. Autor i voditelj emisije je novinar TV Pink Predrag Sarapa. Ključna vest ovih dana u Srbiji su predsednički izbori, a kampanje se polako zahuktavaju. Izbori nisu raspisani, ali kandidati jesu - naročito na društvenim mrežama.

Vreme - U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo i malo toplije, samo na istoku i jugoistoku ujutru i pre podne još ponegde slab sneg. Vetar slab, na istoku umeren, zapadni i severozapadni, uveče jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 stepen, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura 1, najviša 7 stepeni.

#Pregled

#Pregled vesti

'