AKTUELNO

S obzirom na još jednu turističku smenu i na poslednji dan vikenda očekuje se dodatno pojačanje saobraćaja u popodnevnim satima na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, pa može doći do povremenog zadržavanja, kažu iz AMSS.

Kolone vozila na graničnom prelazu "Horgoš" za izlazak iz Srbije formiraju se još pre Subotice. Neki od autobusa koji su još sinoć krenuli iz Beograda još uvek nisu prešli granicu.

Prema rečima srpskih turista za prelazak srpskog terminala ka Mađarskoj čeka i po 11 sati.

Autobusi na prelazak granice koji čekaju sinoć od ponoći su tek sada stigli na red za prelazak.

AMSS: Smena turista donosi pojačan saobraćaj

Kako je ranije danas saopštio AMSS, još jedna smena turista ovog vikenda donosi pojačan saobraćaj, a prema informacijama od 5.15. putnička vozila i autobusi na Horgošu na izlazu iz zemlje jutros su čekali pet sati, a na ulazu 20 minuta, saopštio je AMSS. Međutim , treba uzeti u obir da se zvanični podaci AMSS odnosi na čekanje sa srpske strane, a prema dosadašnjim iskustvima, zbog čekanja u međuzoni uglavnom se to vreme duplira.Na Batrovcima na izlazu vozila čekaju 180 minuta, a na Kelebiji na izlazu 90 minuta. Vozače na putevima očekuju dobri vremenski uslovi, suvi kolovozi i dobra vidljivost. S obzirom na još jednu turističku smenu i na poslednji dan vikenda očekuje se dodatno pojačanje saobraćaja u popodnevnim satima na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, pa može doći do povremenog zadržavanja. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije"nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

#AMSS

'