AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:17 - HITNA POMOĆ: Autobus ženi prešao preko noge

Hitna pomoć je tokom jučerašnjeg dana imala 140 intervencija, od kojih 41 na javnom mestu. Tokom dana se dogodile i tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške traume, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

9:35 - IZNENAĐENJE! ĐOKOVIĆ ELIMINISAN sa Australijan opena!

Srpski teniser Novak Đoković, eliminisan je u drugom kolu Australijan opena od Uzbekistanca Denisa Istomina sa 3:2, 7:6 (10:8), 5:7, 2:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Foto: Printscreen

12:33 - Šarčević: Ministar će ubuduće moći da smeni direktora škole (VIDEO)

Novim zakonskim rešenjima predviđena je mogućnost da ministar ubuduće može da smeni direktora škola, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević gostujući na TV Pink . - Nama jeste cilj da se direktor ne ponaša kao da je sindikalac. Kolektiv ga podržava, a on da bi imao većinu ponaša se sindikalno. Nema autoritet da kaže "gospodo zvonilo je svi na čas". Kada vidite da čas ne kasni uspela je reforma obrazovanja u Srbiji - kategoričan je ministar.

13:49 - BOGOJAVLJENSKA TRKA ŠIROM SRBIJE: U Ledenim rekama PLIVALA I DECA!

Tradicionalno plivanje za Časni krst oganizovano je danas, na Bogojavljenje, širom Srbije, a u Beogradu se plivalo na Adi Ciganliji, Zemunskom keju i, zbog vremenskih uslova, na bazenu Milan Gale Muškatirović na Dorćolu.

14:28 - PAKAO OCA čija su deca ŽIVA ZATRPANA u snežnoj lavini u italijanskom hotelu!

Jedan muškarac koji je preživeo tragdiju u Italiji, kada je snežna lavina zatrpala hotel proživljava pravi pakao, jer su u njegova žena i dvoje dece ostali zatrpani. Đanpaolo Parete (38) je jedan od dvoje ljudi koji su spaseni, jer u trenutku nesreće nije bio u hotelu. On je izašao jer nešto nije bilo u redu sa njegovim automobilom.

14:30 - TUŽNA VEST ZA ĐAKE: Kraći zimski raspust, moraće i radne subote

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zatražilo je od svih osnovnih i srednjih škola da u što kraćem roku donesu odluku o nadoknadi nastavnih dana i časova koji nisu realizovani zbog odluke o odlaganju početka nastave zbog vremenskih neprilika ili njihovih posledica.

Foto: Pixabay.com

15:00 - PROBIO LED! Mađarski ledolomac slomio LEDENU BARIJERU kod Daljske krivine

Mađarski ledolomac je noćas u potpunosti probio ledenu barijeru kod Daljske krivine na Dunavu, rečeno je beogradskim medijima u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine.

16:00 - BusPlus postaje PLATNA KARTICA, EVO kakvi popusti vas čekaju!

Kartice "BusPlus" postaće platne, a sa njima će moći i da se ostvari popust na cenu markice kao i račun "Infostana" najavio je gradski menadžer Goran Vesić. Vesić je rekao da je "Apeks tehnolodži solušn" koji je zadužen za naplatu i kontrolu karata u javnom prevozu potpisao ugovor sa AIK bankom i "Masterkardom", a nove legitimacije bi uskoro trebalo da budu dostupne građanima. Kako je rekao Beograđani koji budu nabavili novu "BusPlus" karticu moći će da biraju da li će im ona biti i platežno sredstvo.

17:30 - Vučić sa Merkelovom i Stoltenbergom: Briselski sporazum nije poštovan (VIDEO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o regionalnim pitanjima i migrantskom krizom, kao sa i šefom NATO-a Jensom Stoltenbergom o situaciji na Kosovu.

Foto: Tanjug

19:00 - KILOMETARSKE KOLONE: Čekanje na Batrovcima čak 15 sati!

Na teretnim terminalima se na graničnom prelazu "Batrovci" na ulazu u Hrvatsku, čeka oko 15 sati. Kolone teretnih vozila su duge više kilometara, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Vreme sutra

U Srbiji će sutra biti uglavnom suvo vreme, u severnim krajevima sa sunčanim intervalima, na jugu i planinama oblačno. Jutro će biti najhladnije na Paliću i Zlatiboru sa temperaturom od minus 11 stepeni, dok će najviša dnevna biti u Beogradu i Kragujevcu gde se očekuje minus dva stepena.

Beograd je poslednjih nekoliko dana među najtoplijim gradovima u Srbiji, međutim, temperatura ne prelazi u plus. Ipak, uprkos tome što će se temperatura kretati od minus sedam do minus dva stepena, prestonicu će ipak obasjati sunce.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'