AKTUELNO

Rekonstrukcija deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori biće završena u maju, a vrednost investicije je 304 miliona dinara.

Sredstva je izdvojila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja.

- Deonica Grebenskog puta na Fruškoj gori, od raskrsnice koja vodi ka Čortanovcima sa državnim putem IIA-100 do hotela 'Norcev', bila je u veoma lošem stanju. Nakon sanacije biće omogućena bolja povezanost Inđije, Iriga i Sremskih Karlovaca i povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju - rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

On je danas, zajedno sa predsednicima Opština Inđija i Irig i predstavnicima Opštine Sremski Karlovci posetio deonicu, na kojoj se odvijaju radovi.

- Očekujemo u maju završetak radova na ovoj deonici. Radićemo zajedno sa opštinama korak po korak, kako bismo Grebenski put, u dužini od 54 kilometara u potpunosti rekonstruisali, na korist svih meštana, turista i izletnika - istakao je Mirović.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

On kaže da obnova Grebenskog puta ima ogroman značaj za život ljudi u ovom delu, ali i za razvoj turizma na Fruškoj gori.

- Sanacijom i rekonstrukcijom ovog puta biće ređen najveći deo fruškogorske saobraćajne infrastructure - rekao je predsednik Mirović.

#Fruška gora

#Igor Mirović

'