AKTUELNO

Uglavnom suvo, uz slab sneg na planinama.

Republički hidrometeorološki zavod upozorava na ledene dane, koji se nastavljaju i da će temperatura silaziti do minus 15, a tokom dana ići najviše do dva stena.

U petak će biti hladno s jakim jutarnjim mrazevima, a tokom dana umereno i potpuno oblačno, na planinama uz provejavanje sasvim slabog snega, a na severu Srbije sa periodima sunčanog vremena.

Vetar slab, promenljiv i temperatura od minus 12 do minus jedan.

I u Beogradu ujutru umeren mraz, u nižim delovima grada i magla. Tokom dana suvo i hladno sa sunčanim periodoma. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus 9 do minus 7, tokom dana najviša oko minus dva.

Foto: Tanjug

Hladno i u većini dana suvo biće i narednih dana, samo se u utorak i sredu u jugozapadnim i južnim krajevima uz nesto više oblačnosti očekuje retka pojava snega. U jutarnjim satima umeren i jak mraz, a do ponedeljka i magla mestimično, koja se po kotlinama i ponegde u nižim predelima može zadržati duže tokom dana.

U nedelju i ponedeljak u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima.

S. P.

#RHMZ

#Vreme

#Zima

'