AKTUELNO

Još jednom se pokazalo da konkurencija ne postoji.

U petak, ali i za dane vikenda Pink je bio najgledanija komercijalna televizija, a posebno u nedelju kada je u terminu od 20 časova do ponoći bio najgledanija televizija u Srbiji, zahvaljujući nagledanijoj političkoj emisiji u poslednjih pet godina, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

I ovaj petak je prošao u znaku najgledanijeg muzičkog talent šou programa "Pinkove zvezdice" koji je pratilo više od 1.300.000 gledalaca. Među najgledanijim su i vaše omiljene serije "Beskrajna ljubav", "Crna ruza", "Elif" i "Bahar", a u udarnim terminima informativni program naše televizije "Nacionalni dnevnik".

Foto: YouTube screenshot

Foto: Printscreen Youtube

U subotu je "Nacionalni dnevnik" zabeležio fantastične rezultate sa više od 1.300.000 gledalaca i tako još jednom potvrdio poziciju najgledanijeg informativnog programa među komercijalnim emiterima. Vašu omiljenu emisiju "Pinkove zvezde" ove subote ispratilo je više od 1.650.000 gledalaca, a odlične rezultate zabeležio je i najgledaniji talk show – "Magazin In". Među najgledanijim su tradicionalno serije "Beskrajna ljubav" i "Crna ruza", ali i emisija "Paparazzo Lov - specijal" u repriznom terminu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U nedelju je naš informativni program privukao najviše Vaše pažnje, te je tako emisija "Intervju: Aleksandar Vučić" bila najgledanija politička emisija u poslednjih pet godina na svim televizijama sa udelom u gledanosti više od 30 odsto. Slede "Nacionalni i Popodnevni dnevnik", kao i Vaše omiljene serije "Crna ruža", "Beskrajna ljubav" i "Elif", ali i emisije "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" i "Premijera vikend specijal" obe sa više od milion gledalaca.

Foto: Printscreen

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Aleksandar Vučić

#Gledanost

#Televizija Pink

'