AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 12. januar.

Vremenska prognoza

Foto: Pixabay.com

METEOROLOZI IZDALI UPOZORENJE: Sneg prestaje, ali se uveče SPREMITE ZA OVO!

Kako upozoravaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će ujutro biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje.

U Beogradu će ujutro i prepodne biti oblačno sa slabim snegom, a popodne malo do umereno oblačno, suvo i toplije. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko minus devet, a najviša dnevna oko tri stepena.

Kurs Narodne banke Srbije

Foto: Pixabay.com

NBS: Kurs dinara 123,75

Narodna banka Srbije prodala je 45 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu, kako bi podržala kurs dinara, tako da će dinar ostati na približno istom nivou prema evru kao juče i zvanični srednji kurs iznosi 123,7500 dinara za evro, objavila je NBS.

Stanje na putevima

VOZAČI OPREZ: Zbog niskih temperatura moguća POLEDICA!

Foto: Pixabay.com

Prohodnost puteva u Srbiji ovog jutra je bolja u odnosu na predhodne dane, uglavnom u nižim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije i podsetio vozače da bačena so pri veoma niskim temperaturama nema pravi i puni efekat pa je na putevima, a posebno onim koji vode u planinske predele moguće formiranje leda što predstavlja veliku opasnost u vožnji.

Savet lekara

Foto: Pink.rs

Dve osobe povređene u saobraćajnim nezgodama u Beogradu!

Portparol Hitne pomoći Nada Macura za portal Pink.rs savetuje sve građane, a naročito hronične bolesnike da ne izlaze iz kuća ako za to nemaju potrebe, da redovno provetravaju prostorije u kojima borave i da unose što više vitamina, voća i toplih napitaka. Oni koji moraju da izađu treba da se adekvatno obuku, a ovih dana je navažnije da imaju toplu obuću koja se ne kliza.

#Informacije

#Kurs

#Put

#Savet

#Servisni podaci

#Vreme

'