AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:41 - SNEG PARALISAO BEOGRAD! Saobraćajni kolaps u prestonici! (FOTO)

Sneg koji od sinoć neprekidno pada paralisao je Beograd. Saobraćajne gužve su u svim pravcima, iz pravca Čukarice ka gradu je pravi saobraćajni kolaps, vozila iz pravca Čukaričke padine kod Ade Ciganlije stoje, u Trgovačkoj ulici saobraćaj je usporen, kao i na Košutnjaku, javlja reporter portala Pink.rs.

Foto: Pixabay.com

11:59 - Proširena istraga protiv Haradinaja!

Tužilaštvo za ratne zločine dostavilo je danas Ministarstvu pravde Srbije naredbu o proširenju istrage protiv Ramuša Haradinaja sa novim dokazima koja će do kraja ove nedelje biti prevedena i prosleđena Francuskoj radi odluke o zahtevu Srbije za njegovo izručenje.

12:34 - STRAVIČAN UDES KOD LAZAREVCA! Poginula jedna osoba!

Jedna osoba je stradala u sudaru vozila Hitne pmoći i automobila marke ''Reno Megan'' na putu kod Lazarevca, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako je navedeno, putnik iz Reno Megana preminuo je na mestu, a vozači oba vozila prevezeni su u Urgentni centar.

12:38 - Marić: Vanredna situacija u 13 opština!

Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je da je u 13 opština u Srbiji proglašena je vanredna situacija, a danas počinje i dopremanje nafte ugroženim opštinama.

12:59 - Vučić u Indiji: Izvoz iz Srbije velika mogućnost za domaće kompanije (FOTO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaju, drugog dana zvanične posete Indije, sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom, sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane.

Foto: Tanjug

14:33 - IZGOREO MUŠKARAC! Vatrogasci iz POŽARA SPASILI nepokretnu ženu !

U požaru koji je u utorak uveče izbio u porodičnoj kući u Kovačima kod Kraljeva, život je izgubio M.M. (75), dok je njegova supruga, koja je inače nepokretna, spasena.

14:43 - BIO NA IVICI SMRTI! Policija spasila smrznutog muškarca u Grockoj! (VIDEO)

Iznemogli muškarac (26) pronađen je u blizini Grocke u jednoj vikendici bez struje i vode. Policijska i vozila Hitne pomoći nisu mogla da pređu preko nepristupačnog terena, tako da su se policajci iz Grocke peške probili kroz smetove do muškarca koji je na nosilima izveden sa terase vikendice gde je zatečen smrznut i ukočen.

15:02 - SVE VIŠE OBOLELIH! Prijavljena epidemija gripa, evo i gde!

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu prijavio je epidemiju gripa na području Jablaničkog okruga, gde je 1.477 osoba zaraženo virusnim infekcijama u prvoj nedelji januara, saopšteno je danas.

16:29 - ŠOK! Isplivao LEŠ kod Beton hale! Prolaznici u čudu!

Leš u fazi raspadanja pronađen je kod Beton hale u centru Beograda.

16:30 - NEMA ZIME NA AERODROMU: Nijedan let nije otkazan! (FOTO)

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, iako je crveni meteo-alarm na snazi, neometano funkcioniše i neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj, a pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić izjavio je da, zahvaljujući savremenoj opremi, nijedan let nije otkazan.

Foto: Pixabay.com

18:20 - BEOGRAD BEZ GREJANJA DO ČETVRTKA! Koji delovi grada su ugroženi?

Zbog popravke kvara na delu toplovoda na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana od 16h bez grejanja će biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada.

Vreme sutra

U Srbiji se sutra očekuje toplije vreme u odnosu na prethodne dane, bez padavina, sa povremenim sunčanim intervalima. Najniža jutarnja temperatura biće na Kopaoniku gde se očekuje minus 17 stepeni, a najviša dnevna u Loznici i Beogradu gde će biti tri stepena.

U Beogradu će biti oblačno vreme, ali znatno toplije. Temperatura će se kretati od minus devet do tri stepena Celzijusa.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'